torstai 13. maaliskuuta 2014

Ja taas on olutta

Hiihtolomat on lusittu ja herra takaisin sorvin ääressä. Viime viikolla (loman aikana) tuli helpotusta janoon, kun toinen tilaus BeerNavigatorista saapui. Eilen maistamani ja kohta postaamani olut onkin nimittäin viimeinen vanhasta satsista, joten maistelunautintojen jatkumon kannalta uusi tilaus oli elintärkeä.

Olen hieman kartuttanut muitakin ostopaikkoja, mutta toistaiseksi BeerNavigator oli paras vaihtoehto, sillä sieltä löytyy vielä laaja kirjo olutlistan maisteltavia. Viimeistään seuraavan tilauksen jälkeen sekin suoni on tosin todennäköisesti loppuun imetty, joten allekirjottaneella on jo uusia verkkoja vesillä.

Tähän tilaukseen tuli hieman mutkia matkaan. Ensinnäkin tilasin paketin viikkoa ennen lomalle lähtöä, joten paketti saapui työpaikalle juuri kun olin lomalla. Onneksi kollegat auttoivat paketin siirtelyssä ja jättivät kiltisti sisällönkin rauhaan. 

Toinen ongelma oli paketin sisältö. Oluet oli jälleen paketoitu moitteettomasti eikä särkyneitä pulloja löytynyt. Hieman sapetti kuitenkin kaksi mukaan keräiltyä väärää olutta. Tilasin Anchor Steam Beerin, mutta sainkin Anchor Liberty Alen. Jos haluan kyseistä juomaa, niin kävelen Alkoon ostamaan sitä isolla rahalla. Ei sitä tarvitse maailman ääristä tilailla. Hinta Alkossa 4 € ja BeerNavissa 2,50 € + postikulut eli hieman alle Alkon hinnan, mutta melko samoihin mennään. Toinen olut jonka tilasin oli Maisel's Weisse Dunkel, mutta sainkin vaalean vehnäversion.

18 potentiaalista uutta ystävää

Noh, hetimmiten paketin avattuani laitoin mailia Hollantiin ja sain nopean vastauksen, että palauttavat rahani näiden oluiden osalta. Näin asiakastyytyväisyys oli jälleen palautettu erinomaiselle tasolle.

Niin kuin totesin, niin olen hieman tutkaillut uusia ostospaikkoja:

Saksalaisesta Gourmondosta tilausta voisi harkita. Tosin tarjolla on vain viitisen wanted-listaltani löytyvä olutta.

Belgialaisesta BeerManiasta puolestaan löytyy lähes kaksikymmentä maistettavaa belgiolutta, joten se kiilaa prioriteeteissä saksalaisen kaupan edelle.

Onhan noita belgialaisia kauppoja vielä monia muitakin, mutta alustavan tutkailun perusteella Beermania vaikuttaisi valikoimaltaan ja hintatasoltaan itselleni sopivimmalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti